понедељак, 20. новембар 2017.

NIVEA Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream

      

Zvezda ovog posta je jedna sjajna noćna krema koja je za mene pravo otkriće.  Naime, radi se Nivea Q 10 plus C, kremi koja je namenjena umornoj koži, i borbi protiv bora. Imam 26 godina i mladu kožu, ali ovu kremu koristim radi hidratacije i prevencije, i izuzetno mi prija.

Proizvođač o ovoj kremi kaže sledeće:
... Ovo je noćna krema protiv bora koja sadrži dva veoma moćna antioksidanta - Q10 i čist Vitamin C. Ova kombinacija omogućava ćelijama kože da dišu i pruža im nov nalet energije. Lagana formulaciju koju koža tokom noći potpuno apsorbuje, intenzivno hidrira kožu onda kada je ona najprijemčivija za bogatu negu. Revitalizuje kožu, uklanja osnovne znake stresa: bore, fine linije, umornu kožu; za vidno osveženu i glatku kožu. Nanosi se na očišćeno lice, pre spavanja.


Dolazi u aluminijumskoj tubi koja je spakovana u kartonsku kutiju. Tuba je od aluminijuma da bi formulacija bila zaštićena.  Pošto u sastav ulazi čist vitamin C koji oksidiše, može se desiti da krema na vrhu tube promeni boju, što ne utiče na efikasnost proizvoda. Prijatnog je mirisa, vrlo lagane i lako razmazive strukture. Lepo klizi po koži, ne ostavljajući težak sloj na licu. Koža je vrlo brzo upije i zaista pruža lep, gladak i ugodan osećaj na koži.


Ja ovu kremu nanosim i danju i noću jer mi jako prija. Ne masti lice, lepo hidrira, ne ostavljajući kožu lepljivom, i puder dobro izgleda kada je nanešen preko ove kreme.  Kako imam kombinovanu do masnu kožu, jako mi je teško da pronađem kremu koja neće začepiti pore i stvoriti bubuljice, tako da su retki slučajevi kada ostanem oduševljena nekom kremom za lice.

Ova krema je zaista fantastična iz više razloga- jako lepo hidrira moju kožu (ali ne znam da li će biti dovoljna osobama sa jako suvom kožom jer je dosta lagana, nemasna i brzo upijajuća), ne začepljuje pore, prijatna je na koži, jako brzo je koža upija, a najveći utisak mi je ostavila činjenica da kada ustanem ujutru, moj ten izgleda lepše, svežije i ujednačeniji je. Dakle, zaista vidim neke efekte na koži. Vitamin C je, inače, sjajan saveznik u borbi protiv fleka. Za sada nisam primetila neki ogroman napredak, ali definitivno pruža lep trenutni efekat. 

Gde kupiti? Drogerije
Cena: oko 1200 din. (pratite akcije)
Količina: 40ml
Sastav: 

SHARE:

2 коментара

© Klikni Da Ti Kažem. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig