среда, 20. април 2016.

Nivea IntimoIntimna nega je podjednako važna kao i nega kože lica, tela, kose. Svaki deo tela zahteva specifičnu negu, a naročito ovaj, intimni deo tela koji je vrlo podložan virusnim i bakterijskim  infekcijama.

Neću vam pisati o tome gde odsustvo higijene može da odvede. Svako ko dođe do ovog teksta očigledno zna da čita, verovatno ima više od 7 godina i sigurno zna zašto je higijena važna :).
Zvezda današnjeg posta je proizvod koji koristim mnogo godina u nazad. Zapravo, koristim sve varijacije Nivea proizvoda za intimnu negu, ali sam najviše verna baš ovoj verziji-Nivea Intimo Sensitive, isključivo iz razloga što sam u intimnom delu dosta osetljiva, te se sa ovakvim proizvodom osećam sigurnije.


Ovaj losion ima vrlo blag i prijatan miris, koji daje osećaj svežine. Ima klasičnu gelastu strukturu, iako se naziva losionom. Providan je, ne sadrži boje, što je jako bitno kod proizvoda koji su namenjeni ovako osetljivom području.


Koristim ga svakodnevno i zaista se mogu pohvaliti da nemam problema sa infekcijama, iako imam jako slab imunitet, ginekološke probleme poput cista, i nažalost još drugih ginekoloških problema.
NIVEA Intimo Soothing za osetljivu kožu je losion za čišćenje intimne zone koji efikasno ispunjava sve potrebe. Svakodnevno pruža osećaj prijatnosti, sigurnosti i svežine.Sadrži umirujuću aloe veru, pantenol i mlečnu kiselinu, čime obezbeđuje potrebnu negu intimne zone. Mlečna kiselina je prirodno prisutna u intimnoj zoni. Ona održava pH nivo i sprečava iritaciju kože. Aloe vera i pantenol su poznati po svom hidrirajućem i umirujućem dejstvu. 
  • Ne sadrži alkalne sapune i boje
  • Ginekološki, dermatološki i klinički je testiran
  • Prilagođen je pH nivou intimne zone od 4.6
Nivea u svojoj ponudi ima više varijanti losiona za intimnu negu, a na njihovom sajtu možete pročitati sve dodatne informacije o njima.

Izvor: Prt sc /www.nivea.rs

Moj najveći savet jeste da za intimnu higijenu ni slučajno ne koristite obične sapune i gelove za tuširanje jer njihova pH vrednost nije prilagođena intimnom području, a neadekvatnom higijenom možete samo napraviti sebi problem, koji može biti vrlo ozbiljan. 

Zaista ga preporučujem od srca svima koji su u potrazi za kvalitetnim proizvodom za intimnu negu. Kao neko ko je dugo godina veran Nivea Intimo proizvodima, mogu da vam tvrdim da ćete se osećati opušteno, sveže i da će vas infekcije sigurno zaobići.


Gde kupiti? Veći marketi, drogerije, apoteke...

Količina: 250ml

Cena: oko 300din.

Sastav:SHARE:

2 коментара

  1. Koristim gel iz Avona, super je, veoma blag, traje mi baš dugo.

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

© Klikni Da Ti Kažem. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig